Έκθεση Φρανκφούρτης 2017: Volkswagen T-Roc R-Line

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen στην έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσίασε επίσημα το T-Roc και για πρώτη φορά δείχνει στο κοινό και την R-Line έκδοση. Η σπορ έκδοση του νέου crossover της γερμανικής εταιρίας διαθέτει σπορ προφυλακτήρες, R-Line σήματα, νέα γρίλια, διαχύτη, μαύρα διακοσμητικά, νέες ζάντες 18″ ή 19″ και σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινο σπορ τιμόνι, δίχρωμες επενδύσεις, μαύρη επένδυση ουρανού, νέα πατάκια και ανοξείδωτα πεντάλ.

Επίσης η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα και τους κινητήρες που θα προσφέρονται αρχικά στο T-Roc. Πρόκειται για τον 1.000 TSI απόδοσης 115 ίππων με 200 Nm ροπής, τον 1.5 TSI απόδοσης 150 ίππων με 250 Nm ροπής και με τον 2.0 TSI απόδοσης 190 ίππων με 320 Nm ροπής.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων συναντάμε τον 1.6 TDI απόδοσης 115 ίππων με 250 Nm ροπής και τον 2.0 TDI απόδοσης 150 και 190 ίππων με 340 και 400 Nm ροπής. Οι κινητήρες συνδυάζονται είτε με 6-τάχυτο μηχανικό είτε με 7-τάχυτο αυτόματο DSG κιβώτιο. Οι βασικές εκδόσεις θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητες, ενώ οι ακριβότερες θα μπορούν να προσφερθούν και με σύστημα τετρακίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...