Η Honda στην έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσιάζει το Urban EV Concept, ένα ηλεκτρικό hatchback πρωτότυπο μοντέλο με ρετρό σχεδιασμό και ενσωματώνει το σύστημα Power Manager Concept που έχει σχεδιαστεί ώστε να αποθηκεύει ενέργεια πιο αποδοτικά και με αυτή να τροφοδοτεί είτε το σπίτι του ιδιοκτήτη, είτε να στέλνεται στο δίκτυο, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη του να βγάζει κέρδος.

Στο μινιμαλιστικό εσωτερικό υπάρχει χώρος για τέσσερις ενήλικες επιβάτες, ξύλινες επενδύσεις, με τις πόρτες να ανοίγουν ανάποδα. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας διαθέτει μια τεράστια οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, ενώ οθόνες υπάρχουν και στα πλαίσια των θυρών.

Είναι κατασκευασμένο πάνω σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα και στο μπροστά μέρος του αυτοκινήτου υπάρχει μια οθόνη που προβάλλει πληροφορίες και συμβουλές είτε στους άλλους οδηγούς, είτε στον ιδιοκτήτη, όπως πχ η κατάσταση φόρτισης των μπαταριών. Ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας υπάρχει και στο πλάι του μοντέλου.

Σύμφωνα με τον CEO της Honda, Takahiro Hachigo, η έκδοση παραγωγής του Urban EV Concept θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 2019.