Σε λίγες ώρες από τώρα, η Genesis, το πολυτελές παρακλάδι της Hyundai, θα παρουσιάσει σε μια ειδική εκδήλωση στη Σεούλ το G70, αλλά πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν κάποια screenshots από το promo video του μοντέλου. Από τις φωτογραφίες διακρίνεται η πολύ ελκυστική του εμφάνιση, με το σώμα να διαθέτει αρκετές καμπύλες και ανάγλυφες επιφάνειες.

Όπως ξέρεις, το G70 αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Genesis New York Concept, το οποίο θα γίνει τρίτο μοντέλο που θα φορέσει το σήμα του πολυτελούς brand της Hyundaiκαι θα τοποθετηθεί στη κατηγορία της BMW Σειράς 3.

Στο εσωτερικό υπάρχει αρκετά ώριμη σχεδίαση, με αλουμινένια διακοσμητικά, κοντό επιλογέα ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου, τριάκτινο πολυλειτουριγκό τιμόνι με paddles και μεγάλη οθόνη στη κορυφή του ταμπλό. Θα μοιράζεται αρκετά μέρη με το Kia Stinger, με την Hyundai να αναφέρει ότι το G70 θα είναι πιο δυναμικό από το Stinger.

Κίνηση θα παίρνει από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όπου ανάμεσά τους θα συναντάμε έναν 2,0-λιτρο βενζίνης απόδοσης 255 ίππων, έναν V6 3,3-λίτρων twin-turbo βενζίνης απόδοσης 370 ίππων, αλλά και έναν turbodiesel CRDI (common-rail direct injection) πετρελαιοκινητήρα 2,2-λίτρων απόδοσης απόδοσης 200 ίππων και 440 Nm ροπής.