H Lexus θα παρουσιάσει στο Τόκιο το LS F με 600 άλογα

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του χρόνου η Lexus παρουσίασε στην έκθεση του Detroit την πέμπτη γενιά του LS, και στην αντίστοιχη του Τόκιο, στα μέσα Οκτωβρίου, φημολογείται ότι θα δείξει την γρήγορη F έκδοση του μοντέλου.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram από ένα ιαπωνικό περιοδικό, και από αυτή βλέπουμε την υψηλής απόδοσης πολυτελής λιμουζίνα να διαθέτει ένα άκρως επιθετικό body kit, με νέο προφυλακτήρα και μάσκα και με μεγάλες εισαγωγές αέρα. Στο προφίλ διακρίνονται τα εμπρός και πίσω φουσκωμένα φτερά, οι νέες ποδιές και οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου, με την απόσταση από το έδαφος να φαίνεται αρκετά χαμηλωμένη.

Παραμένει άγνωστο ποιος κινητήρας θα κινεί το LS F, αλλά πιθανότατα θα είναι ένας νέος 4,0-λιτρος twin-turbo V8, απόδοσης κοντά στα 600 άλογα, με τον συγκεκριμένο κινητήρα να αναμένεται να μπει και στο LC F.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...