Δύο ημέρες μετά την παρουσίαση της αναβαθμισμένης Huracan Super Trofeo, ο επικεφαλής του αγωνιστικού aftersales της Lamborghini, Silvestro D’Amico, αναφέρει ότι πλέον θα υπάρχει στενή συνεργασία του αγωνιστικού τμήματος Squadra Corse με αυτό που εξελίσσει τα αυτοκίνητα δρόμου, λέγοντας:

Είμαστε ακόμα νέοι στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, σε σύγκριση με άλλες εταιρείες στον τομέα αυτό, αλλά ήδη έχουμε το τμήμα σχεδιασμού να συνεργάζεται στενότερα με το αγωνιστικό. Θα υπάρξουν περισσότερες ανταλλαγές πληροφοριών και τεχνολογιών.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας, Maurizio Reggiani, καθώς είπε ότι τα μαθήματα που πήραν από την Super Trofeo Evo θα μεταφερθούν στον δρόμο, τονίζοντας:

Με τη Super Torfeo Evo, αντλήσαμε έμπνευση από την Dallara και συνεργαστήκαμε με το Centro Stile, για να κάνουμε κάτι που δεν είναι μόνο ένα τέλειο αεροδυναμικό χαρακτηριστικό, αλλά να σχεδιάσουμε την αεροδυναμική. Το αποτέλεσμα του Super Trofeo Evo είναι ότι έχουμε μάθει πώς να κάνουμε ένα αυτοκίνητο με θαυμάσια αεροδυναμική χωρίς κανένα συμβιβασμό στο σχεδιασμό ή στο ύφος.