Νέες Porsche 718 Cayman GTS και Boxster GTS: Ότι γνωρίζουμε γι’αυτές

Σχετικά άρθρα

Οι μηχανικοί της Porsche στο Zuffenhaussen δεν εφησυχάζουν ποτέ και έτσι ετοιμάζουν τις GTS εκδόσεις των 718 Cayman και 718 Boxster.

Τεχνολογία

Το μοντέλο που πιάστηκε να κινείται αυτές τις ημέρες στη Πράσινη Κόλαση χωρίς ίχνος καμουφλάζ. θα τοποθετηθεί στην κορυφή των εκδόσεων -μέχρι τον ερχομό της GT4- και κίνηση θα παίρνει από τον τετρακύλινδρο turbo boxer κινητήρα, χωρητικότητας 2,5 λίτρων που θα αποδίδει 375 άλογα, 25 περισσότερα από τα 350 άλογα της S έκδοσης, με την ροπή να φτάνει τα 447 Nm.

Τόσο η Porsche 718 Cayman GTS, όσο και η 718 Boxster GTS θα είναι σε θέση να κάνουν τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 285 χλμ/ώρα. Θα εξοπλίζονται με το σύστημα Porsche Active Suspension Management (PASM) αλλά και με το σύστημα Sport Chrono.

Διαφορές

Σχεδιαστικά θα διαθέτουν πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, νέες ζάντες και νέες διπλές απολήξεις εξατμίσεων. Στο εσωτερικό θα συναντάμε GTS σήματα, νέα μαρσπιέ και ειδικά δερμάτινα καθίσματα.

Ντεμπούτο

Η παρουσίασή τους αναμένεται να γίνει τον προσεχή Νοέμβρη, στο περιθώριο της έκθεσης του Λος Άντζελες, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα μέσα του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...