Μετά την ανακοίνωση που έγινε στις αρχές του καλοκαιριού, η Volvo έκανε σήμερα γνωστό με κάθε επισημότητα ότι η Polestar γίνεται αυτόνομο brand, κατασκευάζοντας δικά της μοντέλα τα οποία θα είναι ηλεκτρικά. Στο λογαριασμό της τελευταίας στο Instagram, ανέβηκε ένα μήνυμα το οποίο δείχνει με τον πλέον δραματικό και ξεκάθαρο τρόπο τη διακοπή της όποιας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών, καθώς αναγράφεται “The End” (Τέλος).

Επικεφαλής CEO της Polestar ορίστηκε ο Thomas Ingenlath, μέχρι τώρα αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Volvo. Η εταιρία έχει δώσει στη δημοσιότητα και το λογότυπο που θα κοσμεί πλέον τα μοντέλα της, με την εταιρία κάτω από το εμπορικό σήμα Polestar Engineered να πουλά και βελτιωτικά πακέτα για τα μοντέλα της Volvo.

H Polestar υπόσχεται “να αναπτύξει και να κατασκευάσει ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης, επωφελούμενη από τις ειδικές τεχνολογίες και τις μηχανικές συνέργειες με την Volvo, που θα οδηγήσουν σε σημαντικές οικονομίες κλίμακας”.

 • Gmph fast

  Το σηματάκι δεν είναι ίδιο με το ds?

 • Giannisk

  Πρώτα την αγόρασε η Volvo και τώρα σταματά η συνεργασία τους. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνουν εκεί.

  • μεταφέρουν κεφάλαια. δεν έχει σχέση με επιχειρηματικότητα. αλλάζουν χέρια τα λεφτά, μεταφέρονται οι τίτλοι, δαιδαλώδεις διαδρομές για να κρύβονται τα τεράστια ποσά από τους ξεπλένηδες.

 • Mika

  Τωρα η Volvo μενει χωρις σπορ εκπροσωπηση???

  • Duality RS

   Μαλλον δεν πουλησε και πολλα κομματια οποτε..