Ο Lance Stroll διέλυσε την Ferrari του Sebastian Vettel

Σχετικά άρθρα

Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τόσο σοβαρό ατύχημα μετά το τέλος ενός αγώνα της Formula 1. Με την καρό σημαία να έχει πέσει στο GP της Μαλαισίας, ο Sebastian Vettel, έχοντας καταφέρει να τερματίσει 4ος, πήγαινε προς τα pit, όταν θέλησε να προσπεράσει τον Lance Stroll στην στροφή 4 της πίστας.

https://www.youtube.com/watch?v=ZM6W2DQKzGY

Ο Stroll δεν τον είδε, άνοιξε την τροχιά του και έπεσε πάνω στον πίσω αριστερό τροχό της Ferrari του Vettel. Όπως βλέπεις και εσύ, οι ζημιές που προκλήθηκαν στο σώμα του μονοθεσίου του Γερμανού πιλότου είναι μεγάλες και μένει να δούμε αν επηρεάστηκε το κιβώτιο ταχυτήτων του και αν αυτό χρειαστεί αντικατάσταση για τον αγώνα της Ιαπωνίας στη Σουζούκα, κάτι που αν γίνει θα κοστίσει στον Vettel πέντε θέσεις ποινής στο grid εκκίνησης.

O Vettel αγανακτισμένος μίλησε στην ομάδα του, πήρε το τιμόνι του και ανέβηκε στη Sauber του Pascal Wehrlein για να γυρίσει στα pit.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr