Στην έκθεση του Τόκιο η Toyota θα παρουσιάσει το πρωτότυπο της νέας, 15ης γενιάς του Crown. Το μοντέλο παραγωγής θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του μέσα στο 2018 και θα κατασκευάζεται πάνω στην TNGA αρθρωτή πλατφόρμα της ιαπωνικής εταιρίας.

Το νέο μοντέλο θα είναι ελαφρύτερο, θα έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά, με την Toyota να διεξάγει δοκιμές εξέλιξής του στην πίστα του& urburgring. Οι διαστάσεις του θα μεγαλώσουν ελαφρώς, προσφέροντας περισσότερους χώρους στους επιβάτες και σχεδιαστικά διαθέτει μεγάλη γρίλια και LED φωτιστικά σώματα.

Το αυτοκίνητο θα φέρει την τεχνολογία DCM (Data Communication Modules) μέσω της οποίας συγκεντρώνει δεδομένα από την κυκλοφορία στους δρόμους και συμβάλει στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στις πόλεις.

  • SAMURAI-66

    Πανεμορφο σενταν πολυτελειας που δεν πρεπει να απεχει και σημαντικα απο την πραγματικη εικονα παραγωγης αφου δεν βλεπουμε κατι εξωπραγματικο στην μορφη του…..μοναδικα δυναμικη μασκα.
    Αποτελει δειγμα τεχνολογικης βασης για την toyota με εφαρμογες μοναδικες που βρισκουν και σε αλλα της αυτοκινητα τον δρομο στο μελλον!

  • liospi

    πριν διαβάζω τον τίτλο είπα: λες να ομορφύνουν τα Audi;
    και ναι, τα Audi τα θεωρούσα όμορφα μέχρι και δύο γενιές πίσω, εάν εξαιρέσεις το σπαρτιάτικο εσωτερικό τους.