Στις 16 του Νοέμβρη τελικά η παρουσίαση του φορτηγού της Tesla

Σχετικά άρθρα

O Elon Musk με νέο του tweet ενημέρωσε πως η παρουσίαση του φορτηγού της Tesla θα γίνει τελικά στις 16 του Νοέμβρη και όχι στις 26 του μηνός, επειδή η Tesla θέλει να διορθώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη παραγωγή του Model 3, αλλά και στείλει μπαταρίες στο Πουέρτο Ρίκο και στις άλλες πληγείσες περιοχές.

Η παρουσίαση του θα γίνει στις εγκαταστάσεις της SpaceX στο Hawthorne της Καλιφόρνια και όπως έχουμε δει από την φωτογραφία του, διακρίνεται ο φουτουριστικός σχεδιασμός του. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, η εταιρία του Elon Musk αναπτύσσει αυτόνομη τεχνολογία για το φορτηγό της, και σκοπεύει να διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία, που θα κυμαίνεται μεταξύ 200 και 300 μιλίων (320 με 480 χλμ), ανάλογα το φορτίο.

Το ηλεκτρικό φορτηγό της αμερικάνικης εταιρίας θα διαθέτει κάθετα LED φωτιστικά σώματα και αεροδυναμικό σώμα, χωρίς πλαϊνούς καθρέπτες, με τον Musk να λέει πως θα έχει μεγαλύτερη ροπή από οποιοδήποτε πετρελαιοκίνητο φορτηγό, ενώ παράλληλα θα είναι “ευέλικτο σαν ένα σπορ αυτοκίνητο”.

Το φορτηγό είναι μέρος του Tesla Masterplan Part 2, με την Tesla να πιστεύει πως με αυτό “θα παραδώσει μια σημαντική μείωση στο κόστος μεταφορών εμπορευμάτων, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια, ενώ θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό στη λειτουργία του”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα