Η Tesla αναπτύσσει αυτόνομη τεχνολογία για το φορτηγό της

Σχετικά άρθρα

Η Tesla ετοιμάζει το φορτηγό της και σύμφωνα με αναφορές του Reuters, η εταιρία του Elon Musk αναπτύσσει αυτόνομη τεχνολογία για το φορτηγό της, προκειμένου αυτό να κάνει δοκιμές στη Νεβάδα.

Το ηλεκτρικό φορτηγό διαθέτει κάθετα LED φωτιστικά σώματα και αεροδυναμικό σώμα χωρίς πλαϊνούς καθρέπτες, με τον Musk να λέει πως θα έχει μεγαλύτερη ροπή από οποιοδήποτε πετρελαιοκίνητο φορτηγό, ενώ παράλληλα θα είναι “ευέλικτο σαν ένα σπορ αυτοκίνητο”.

Η παρουσίαση του θα γίνει τον Σεπτέμβριο, με το φορτηγό να είναι μέρος του Tesla Masterplan Part 2. Η Tesla πιστεύει πως το φορτηγό της “θα παραδώσει μια σημαντική μείωση στο κόστος μεταφορών εμπορευμάτων, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια, ενώ θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό στη λειτουργία του”.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Tesla εξοπλίζει πλέον τα Model S, Model X και Model 3 με περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, ώστε το σύστημα Autopilot να μπορεί να επεξεργάζεται ταχύτερα τα δεδομένα που συλλέγει από τα συστήματα που σκανάρουν και παρακολουθούν τον δρόμο.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...