Η φωτογραφία αυτή μας δείχνει για πρώτη φορά τον σχεδιασμό του φορτηγού της Tesla που θα παρουσιαστεί στις 26 του μηνός στις εγκαταστάσεις της SpaceX στο Hawthorne της Καλιφόρνια. Από τη φωτογραφία διακρίνεται ο φουτουριστικός σχεδιασμός του και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, η εταιρία του Elon Musk αναπτύσσει αυτόνομη τεχνολογία για το φορτηγό της, και σκοπεύει να διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία, που θα κυμαίνεται μεταξύ 200 και 300 μιλίων (320 με 480 χλμ), ανάλογα το φορτίο.

Το ηλεκτρικό φορτηγό της αμερικάνικης εταιρίας θα διαθέτει κάθετα LED φωτιστικά σώματα και αεροδυναμικό σώμα, χωρίς πλαϊνούς καθρέπτες, με τον Musk να λέει πως θα έχει μεγαλύτερη ροπή από οποιοδήποτε πετρελαιοκίνητο φορτηγό, ενώ παράλληλα θα είναι “ευέλικτο σαν ένα σπορ αυτοκίνητο”.

Το φορτηγό είναι μέρος του Tesla Masterplan Part 2, με την Tesla να πιστεύει πως με αυτό “θα παραδώσει μια σημαντική μείωση στο κόστος μεταφορών εμπορευμάτων, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια, ενώ θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό στη λειτουργία του”.

 • Mika

  Εμενα παντως τη προσοχη μου τραβαει το old fashioned truck που το κουβαλαει…..

  • που το ειδες ρε ??? εγω μονο την καροτσα βλεπω !!!

  • georgekaras

   το τραβαει με την οπισθεν το audi

  • ρε με τρολαρετε τωρα ???? η δεν το βλεπω εγω ???