Μετά από δεκαετίες στην ηγεσία της Formula 1, ο Bernie Ecclestone έχει αποχωρήσει από το άθλημα. Η Liberty Media είναι πλέον το αφεντικό του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος, με την πρόθεση των Αμερικανών να είναι η αλλαγή προσώπου της Formula 1, προκειμένου οι οπαδοί να επιστρέψουν σε αυτό που λάτρευαν στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Ecclestone έχουν μειωθεί σημαντικά, όμως ο 86χρονος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς αναφέρεται στους νέους ιδιοκτήτες. Σύμφωνα με τον Βρετανό, πλέον είναι ανεπιθύμητος στους αγώνες, όπως ενημερώθηκε με έμμεσο τρόπο, κάτι που τον ενόχλησε αρκετά.

Ο Chase έστειλε ένα μήνυμα σε μία από τις κοπέλες στο γραφείο μου για να πει ότι δεν έχουν τόσα πολλά γραφεία στις πίστες, μόνο όσα τους δίνουν οι υπεύθυνοι του αγώνα. Οπότε, ουσιαστικά δε θέλουν να πηγαίνω στους αγώνες. Θα ήταν καλύτερο να μου το έλεγαν κατευθείαν σ’ εμένα.

Ο Ecclestone, που θα δώσει το παρών στο Βραζιλιάνικο Grand Prix, θεωρεί ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά στο άθλημα, αφού ο Chase Carey, CEO της Formula 1, διαπίστωσε ότι οι ιδέες δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν.

Η Liberty δεν έχει κάνει κάτι απ’ όσο έχω δει εγώ. Τα πράγματα γίνονται ήσυχα. Το μόνο που κάνουν είναι να μιλούν. Είπαν, για παράδειγμα ότι ήθελαν έξι αγώνες στις ΗΠΑ. Ο Chase είχε μερικές αρχικές ιδέες για το τι πρέπει να γίνει, αλλά τώρα διοικεί και δεν είναι όσο εύκολο νόμιζε. Λυπάμαι γι’ αυτόν.

 • Anestis Genk

  Ελληνίδα πεθερά ο Ecclestone

 • Gestione Sportiv@

  “Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα, πες μου πως υπάρχει ελπίδα ακόμα…………..” https://uploads.disquscdn.com/images/32ef1dab142e400a37315c5487d16be0515d6431dc63b12e70731fc4f941334f.jpg

 • Demetris Katsaris

  Μα ούτε εμείς σε θέλουμε στους αγώνες. Τώρα, αν θέλεις, στείλε καμιά κόρη σου να βλέπουμε για 3-4 seconds στον αγώνα. Μέχρι εκεί, καλά είναι.

 • κανείς δε σε θέλει στους αγώνες

 • George Liverpool

  Ενα χρονο διοικει η liberty,περιμεμενε Bernie μου.Αν σε 5 χρονια το αθλημα ειναι οπως σημερα,τοτε βγες και πες τα δικα σου.Αν ζεις μεχρι τοτε(μακαρι να ζει,μην παρεξηγηθω :P).Hδη τα social ειναι πολυ καλυτερα και στο καναλι της F1 στο youtube,ανεβαινουν ωραια πραγματα.

 • Mika

  Αχου τον καημενο, που δεν τον παιζουν πια μωρε! Του πηραν το παιχνιδακι του που ο ιδιος ηθελε να ξεφορτωθει και τωρα γκρινιαζει γιατι θελει να παιξει λιγο παλι!