Ecclestone: Η Liberty δε με θέλει στους αγώνες

Σχετικά άρθρα

Μετά από δεκαετίες στην ηγεσία της Formula 1, ο Bernie Ecclestone έχει αποχωρήσει από το άθλημα. Η Liberty Media είναι πλέον το αφεντικό του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος, με την πρόθεση των Αμερικανών να είναι η αλλαγή προσώπου της Formula 1, προκειμένου οι οπαδοί να επιστρέψουν σε αυτό που λάτρευαν στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Ecclestone έχουν μειωθεί σημαντικά, όμως ο 86χρονος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς αναφέρεται στους νέους ιδιοκτήτες. Σύμφωνα με τον Βρετανό, πλέον είναι ανεπιθύμητος στους αγώνες, όπως ενημερώθηκε με έμμεσο τρόπο, κάτι που τον ενόχλησε αρκετά.

Ο Chase έστειλε ένα μήνυμα σε μία από τις κοπέλες στο γραφείο μου για να πει ότι δεν έχουν τόσα πολλά γραφεία στις πίστες, μόνο όσα τους δίνουν οι υπεύθυνοι του αγώνα. Οπότε, ουσιαστικά δε θέλουν να πηγαίνω στους αγώνες. Θα ήταν καλύτερο να μου το έλεγαν κατευθείαν σ’ εμένα.

Ο Ecclestone, που θα δώσει το παρών στο Βραζιλιάνικο Grand Prix, θεωρεί ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά στο άθλημα, αφού ο Chase Carey, CEO της Formula 1, διαπίστωσε ότι οι ιδέες δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν.

Η Liberty δεν έχει κάνει κάτι απ’ όσο έχω δει εγώ. Τα πράγματα γίνονται ήσυχα. Το μόνο που κάνουν είναι να μιλούν. Είπαν, για παράδειγμα ότι ήθελαν έξι αγώνες στις ΗΠΑ. Ο Chase είχε μερικές αρχικές ιδέες για το τι πρέπει να γίνει, αλλά τώρα διοικεί και δεν είναι όσο εύκολο νόμιζε. Λυπάμαι γι’ αυτόν.

ΠηγήDaily Mail

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...