Στην SEMA η ScienceofSpeed θα παρουσιάσει ένα βελτιωμένο NSX. Το ονομάζει Dream Project Acura NSX και εκτός από οπτικές βελτιώσεις, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στη καμπίνα, διαθέτει και μια μικρή αύξηση ιπποδύναμης.

Ο υβριδικός κινητήρας του NSX έχει δυναμώσει στα 619 άλογα με 687 Nm ροπής, αύξηση 38 ίππων και 42 Nm ροπής, με την εταιρία να τοποθετεί νέα ανοξείδωτη εξάτμιση, η οποία ζυγίζει 7 κιλά λιγότερα από την εργοστασιακή, ενώ υπάρχει και ένα υδρόψυκτο intercooler. Η ανάρτηση είναι νέα και μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 25 mm, με αισθητήρες να ανεβάζουν κατά 5 εκατοστά το μπροστά μέρος, όταν εντοπίζουν κάποιο εμπόδιο, όπως σαμαράκια κτλ.

Στιλιστικά συναντάμε νέο bodykit που αποτελείται νέους προφυλακτήρες, αεροτομή, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και εισαγωγές αέρα, με τις ζάντες να είναι διαστάσεων 20″ μπροστά και 21″ πίσω. Μέσα τους κρύβονται carbon-κεραμικοί δίσκοι της Brembo και στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί Recaro Pole Position bucket δερμάτινα καθίσματα με μπλε ραφές, όπως και ψηφιακός πίνακας οργάνων gaugeART OLED.