GP Βραζιλίας 2017: Τα ελαστικά των οδηγών

Σχετικά άρθρα

Πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και η Pirelli έδωσε στη δημοσιότητα τα ελαστικά που θα χρησιμοποιήσουν οι οδηγοί στο Grand Prix της Βραζιλίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 10-12 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι η ένατη φορά που οι διαθέσιμες γόμες θα είναι η πολύ μαλακή, η μαλακή και η μέση, έτσι είναι λογικό οι οδηγοί να έχουν επιλέξει κατά κύριο λόγο την πολύ μαλακή γόμα, αφού το Interlagos δε φημίζεται για τη φθορά των ελαστικών.

Αρκετά παρόμοιες οι επιλογές των έξι κορυφαίων συνδυασμών, αφού οι Lewis Hamilton, Valtteri Bottas και Daniel Ricciardo έχουν επιλέξει οχτώ σετ πολύ μαλακής γόμας, τέσσερα σετ μαλακής και ένα μόλις σετ μέσης γόμας. Αντίθετα, οι Max Verstappen, Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen θα έχουν ένα επιπλέον σετ πολύ μαλακής γόμας κι ένα λιγότερο σετ μαλακής γόμας.

Οι δύο πιο επιθετικές ομάδες είναι οι Williams και Renault, με τους οδηγούς της χρησιμοποιούν από δέκα σετ πολύ μαλακής γόμας και δύο σετ μαλακής. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των οδηγών, αφού δεν βλέπουμε ακραίες επιλογές.

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...