Πώς να βγάλεις €1,25 εκατ. σε τέσσερις μήνες. Πουλάς τη Bugatti Chiron σου

Σχετικά άρθρα

Προφανώς και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα hypercar να αγοράζεται με μοναδικό, απώτερο σκοπό το οικονομικό όφελος. Και φυσικά ούτε η τελευταία.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε την πρώτη Chiron να εισέρχεται στην αγορά των “μεταχειρισμένων”, καθώς πωλείται από τον ιδιοκτήτη της μετά από τέσσερις μήνες και 2.140 χλμ. στο οδόμετρο. Ο ιδιοκτήτης αγόρασε το hypercar του έναντι των 2,5 εκατ. λιρών, με την τιμή πώλησης πλέον να είναι στα 3,6 εκατ. λίρες, κάτι που σημαίνει 1,1 εκατ. λίρες σε μόλις τέσσερις μήνες.

Πωλείται από την βρετανική αντιπροσωπεία Romans International, που χαρακτηριστικά αναφέρει:

Παρόλο που η Chiron δεν είναι ακόμα sold out, εάν παραγγείλεις σήμερα μια, θα περιμένετε τουλάχιστον τρία-τέσσερα χρόνια πριν το αυτοκίνητο κατασκευαστεί και να σου παραδοθεί, έτσι προσφέρουμε την ευκαιρία να “πηδήξεις την ουρά», αλλά φυσικά υπάρχει ένα τεράστιο “καπέλο” για να πληρώσεις για αυτό το προνόμιο.

Στα γρήγορα να θυμίσω πως οι τέσσερις τουρμπίνες του W16 κινητήρα της Chiron των 1.500 ίππων, διοχετεύουν 49.210 λίτρα αέρα στους κυλίνδρους ανά λεπτό, ενώ με τέρμα γκάζι, το ρεζερβουάρ των 83,3 λίτρων αδειάζει μέσα σε περίπου 9 λεπτά. Το σασί είναι κατασκευασμένο από carbon συνολικού μήκους 3,2 εκατ. χλμ, ενώ στα 400 χλμ/ώρα, τα ειδικά ελαστικά της Michelin πρέπει να είναι ικανά να αντέχουν 3.800 Gs!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...