Ο Tyrese Gibson απειλεί πως θα αποχωρήσει από το Fast and Furious 9

Σχετικά άρθρα

Ο Tyrese Gibson και ο Dwayne “The Rock” Johnson συνεχίζουν την διαμάχη τους σχετικά με το Fast and Furious, με τον Gibson μα γράφει στο Instagram του πως δεν θα βρίσκεται στο καστ του Fast and Furious 9, αν δεν αποχωρήσει ο Johnson.

Ο Gibson στην ανακοίνωση του έγραψε “Συγγνώμη αλλά αν ο Dewayne είναι στο Fast 9 δεν θα ξαναδείτε τον Roman Peirce”, ενώ χαρακτήρισε τον ηθοποιό “κλόουν” και “εγωιστή”.

Ο Gibson έχει νευριάσει με τον Johnson λόγω της απόφασης του να συμμετάσχει στην spin off που ετοιμάζει η Universal με πρωταγωνιστές τον Johnson και τον Jason Statham. Σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Instagram, o Gibson παραδέχτηκε ότι ενοχλήθηκε που ο Johnson δέχτηκε να κάνει την ταινία χωρίς να σκεφτεί τι περνάει στα προσωπικά του ο Gibson, ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του σχετικά με την επιμέλεια της 10χρονης κόρη τους.

Ο Gibson ισχυρίζεται πως η δικαστική διαμάχη τον έχει αφήσει “απένταρο” και συνέχισε γράφοντας προς τον Johnson πως: “Το μόνο που σου ζήτησα ήταν να ΜΗΝ δεχτείς έναν ρόλο που μας επηρεάζει βαθύτατα όλους”.

Η Universal παρότι αρχικά είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει εντός του 2019, το Fast and Furious 9, τελικά αυτό θα προβληθεί στις 10 Απριλίου του 2020, μιας και νωρίτερα θα προβληθεί η spin-off ταινία των Johnson/Statham.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο γιος του Enzo Ferrari λέει τι είναι αλήθεια και τι όχι στη βιογραφική ταινία για τον πατέρα του

Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει στο εξωτερικό η προβολή της ταινίας Ferrari, όπου στην Ελλάδα θα ξεκινήσει να παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από...

Νέα ταινία για την επική μάχη Lancia και Audi στο Group B

Ο Daniel Bruhl (The King’s Man) και ο Riccardo Scamarcio (A Haunting in Venice) ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία δράσης...

Αποζημίωση 1 εκατ. δολαρίων σε κασκαντέρ του Fast and Furious 9

Η εταιρία παραγωγής του Fast and Furious 9 πρέπει να δώσει αποζημίωση 1 εκατ. δολαρίων στον κασκαντέρ Joe Watts, λόγω "ενός δυνητικά απειλητικού για...
Autoblog.gr