WEC: Η Toyota κέρδισε στον 6ωρο αγώνα της Σανγκάη, η Porsche πήρε τα πρωταθλήματα

Σχετικά άρθρα

Η Porsche κατάφερε να κατακτήσει σήμερα τόσο το πρωτάθλημα των κατασκευαστών, όσο και των οδηγών στο WEC, παρά το γεγονός πως η Toyota πήρε τη νίκη στον 6ωρο αγώνα της Σανγκάη.

Πρωταθλητές για φέτος αναδείχτηκαν οι Timo Bernhard, Brendon Hartley και Earl Bamber, οι οποίοι χρειαζόταν απλώς να τερματίσουν στην 3η θέση να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Τελικά τερμάτισαν στην 2η θέση, πίσω από τους Kazuki Nakajima, Sebastien Buemi και Anthony Davidson που πήραν την καρό σημαία με το Toyota TS050 Hybrid.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το δεύτερο πλήρωμα της Porsche, αυτό των Neel Jani, Andre Lotterer και Nick Tandy, ενώ στη τέταρτη θέση τερμάτισε το δεύτερο Toyota TS050 Hybrid των Kamui Kobayashi, Jose-Maria Lopez και Mike Conway.

Στην LMP2 κατηγορία νικητές ήταν οι Canal, Prost και Senna με Oreca 07 – Gibson, στην LMGTE Pro την καρό σημαία πήραν οι Priaulx και Tincknell με Ford GT, ενώ τέλος στην κατηγορία LMGTE Am την νίκη πανηγύρισαν οι Dalla Lana, Lamy και Lauda με Aston Martin V8 Vantage.

Ο επόμενος αγώνας, ο 6ωρος του Μπαχρέιν θα διεξαχθεί στις 16 με 18 Νοεμβρίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα του αγώνα μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...