Σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα, η Lamborghini θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια της Urus, και όπως έχεις καταλάβει το τελευταίο καιρό έχουμε ένα συνεχές teasάρισμα του μοντέλου. Στο τελευταίο video, βλέπουμε τον πρώτο “ταύρο” να μπορεί να ζήσει και στην έρημο, καθώς η Urus διαθέτει ειδικά προγράμματα οδήγησης για εκτός δρόμου διαδρομές.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 του Δεκέμβρη στην έδρα της ιταλικής εταιρίας στο Sant’Agata Bolognese, με την ιταλική και κάτω από το καπό της θα υπάρχει ο ολοκαίνουργιος twin-turbo V8 κινητήρας 4,0-λίτρων απόδοσης 650 ίππων.Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός κιβωτίου με μετατροπέα ροπής, και όχι διπλοσύμπλεκτο, με την Urus να ξεκινά εμπορική πορεία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

 • Νικόλαος244turbo

  Πραγματικά ενδιαφέρουσα η προσέγγιση της Λάμπο.Με μετατροπέα ροπής,αν εχει και αερανάρτηση ή παρόμοιας λειτουργίας ανύψωση και αύξηση διαδρομής,μιλάμε για πραγματικό off roader(και ας μην έχει “αργό”,έχει τόνους ροπής) και όχι άλλο ένα περίπτερο με ρόδες για επίδειξη.

 • Smartass

  Aν θέλει ο Ματίας να κάνει το μεγάλο μπαμ η Urus να δώσει μια στην εκπομπή The Grand Tour.
  Όπως το Top Gear κατέκτησε τον Βόρειο Πόλο με τουότα τώρα η εκπομπή
  The Grand Tour να επαναλάβει τον άθλο με Lambo!!

 • Smartass

  Aν θέλει ο Ματίας να κάνει το μεγάλο μπαμ η Urus, να δώσει μια στην εκπομπή The Grand Tour.
  Όπως το Top Gear κατέκτησε τον Βόρειο Πόλο με τουότα τώρα η εκπομπή
  The Grand Tour να επαναλάβει τον άθλο με Lambo!!

 • Mika

  Το αυτοκινητο θα ειναι επικο!