Η πόλη του Σάο Πάολο σχεδιάζει να πουλήσει την πίστα Autodromo Jose Carlos Pace του Ιντερλάγκος, λόγω της οικονομικής κρίσης, προκειμένου να βάλει ορισμένα χρήματα στα ταμεία της.

Τον περασμένο Απρίλιο, είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο Bernie Ecclestone σκέφτεται να εξαγοράσει την πίστα του Ιντερλάγκος, με τον γερομπέρνι να είχε κάνει συναντήσεις με τον δήμαρχο της πόλης, Joao Doria αλλά και τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την προώθηση του βραζιλιάνικου GP Tamas Rohonyi, προκειμένου να συζητήσουν τη πιθανότητα εξαγοράς της πίστας. Ο Ecclestone κατέχει επίσης την πίστα Paul Ricard στη Γαλλία.

Οι αναβαθμίσεις στην πίστα δεν προχωρούν με τον ρυθμό που έχουν προγραμματιστεί λόγω οικονομικών προβλημάτων, με τον Doria να επιθυμεί να παρατείνει την σύμβαση της πίστας μέχρι το 2030.

Να σημειωθεί πως κάθε πρόταση εξαγοράς της πίστας του Ιντερλάγκος απαιτεί την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. Εκτός από το GP της Formula 1, η πίστα μεταξύ άλλων αγώνων, φιλοξενεί τον 6-ωρο αγώνα του Σάο Πάολο του WEC της FIA.