Η Amalgam είναι γνωστή για τις άριστες μινιατούρες που βγάζει στην αγορά, και με την νέα McLaren 720S να κυκλοφορεί στους δρόμους –και να δικάζει ότι στέκεται δίπλα της– εδώ και λίγους μήνες, μας παρουσιάζει σήμερα την μινιατούρα της. Κοστίζει 7.440 δολάρια, με το βρετανικό supercar να είναι υπό κλίμακα 1:8, κάτι που σημαίνει ότι έχει μήκος σχεδόν 60 εκατοστά.

Το παραπάνω ποσό είναι για το “βασικό” μοντέλο, καθώς η Amalgam μπορεί να βάψει τη μινιατούρα σε όποιο χρώμα θελήσεις, να βάλει άλλο σχέδιο ζαντών και να βάψει τις δαγκάνες, κάτι που ανεβάζει το κόστος στα 8.640 δολάρια. Τέλος, αν θες να φτιάξει και το εσωτερικό σύμφωνα με τα δικά σου γούστα θα πρέπει να πληρώσεις 9.840 δολάρια.

  • Renesis1

    Αν και είμαι φανατικός συλλέκτης / μοντελιστής, το ξεφτιλίσανε εντελώς το θέμα.. Όσο κορυφαία ποιότητα κατασκευής και να έχει, δεν μπορεί να πωλείται σε τιμή κανονικού αυτοκινήτου. Αμετροέπεια..

  • Mika

    Ευκολα τα εδινα, αν ημουν φυσικα απελπιστικα πλουσιος κι ειχα και την κανονικη..Μοιαζει τοσο αληθινη, που σχεδον τρομαζει!!