H Nissan παρουσίασε το Serena Nismo

Σχετικά άρθρα

Η Nissan παρουσίασε στην φετινή έκθεση του Τόκιο τη Nismo έκδοση του Serena, και την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε η εμπορική του διάθεση στην αγορά της Ιαπωνίας.

Όπως και στο Leaf Nismo, οι αλλαγές εντοπίζονται στο αισθητικό κομμάτι, με το πολυμορφικό μοντέλο της εταιρίας να αποκτά επιθετική εμφάνιση με μαύρα στοιχεία και κόκκινες λεπτομέρειες. Ακόμα, υπάρχουν ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά Bridgestone Potenza Adrenalin RE003, διαστάσεων 205/50.

Στο εσωτερικό, το τριάκτινο τιμόνι είναι ντυμένο με alcantara, ο λεβιές ταχυτήτων είναι επενδυμένος με δέρμα, ενώ υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες που κάνουν την καμπίνα ξεχωριστή, μαζί με τα bucket καθίσματα. Το Serena Nismo εφοδιάζεται με το ProPILOT, το σύστημα αυτόνομης οδήγησης που έχει σχεδιαστεί για χρήση στην εθνική οδό και κυκλοφορία σε μια λωρίδα.

Η Nissan είναι η πρώτη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία που λανσάρει έναν συνδυασμό αυτόματης λειτουργίας των συστημάτων διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, απαλλάσσοντας τον οδηγό από τον φόρτο της οδήγησης σε συνθήκες βεβαρημένης κυκλοφορίας σε αυτοκινητοδρόμους.

Μηχανικά το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν 2-λιτρο κινητήρα, απόδοσης 150 ίππων, ενώ νέες -σκληρότερες- ρυθμίσεις υπάρχουν για την ανάρτηση. Το σύστημα ευστάθειας VDC έχει επαναρυθμιστεί για πιο επιθετική οδήγηση, ενώ πλέον απενεργοποιείται. Η τιμή του Serena Nismo ξεκινάει από τα 3.419.280 yen, ήτοι €25.400.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...