Καλύτερη εμπειρία θέλει να προσφέρει η Liberty Media στους οπαδούς για την επόμενη χρονιά. Το αφεντικό της Formula 1, Chase Carey, έκανε λόγο για κάποιες προσθήκες, ώστε το ενδιαφέρον του θεατή να αυξηθεί, «μπαίνοντας» περισσότερο μέσα στο μονοθέσιο, ενώ οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν μία ακόμα αλλαγή εν όψει 2018.

Οι κάμερες πάνω στο μονοθέσιο αποτελούν σημαντικό κομμάτι στην εικόνα που φτάνει στις οθόνες, και τα μονοθέσια της επόμενης σεζόν θα έχουν επάνω τους πανοραμικές κάμερες 360 μοιρών, προκειμένου να αλλάζει η γωνία ανάλογα με το πού υπάρχει η δράση. Οι συγκεκριμένες κάμερες έχουν δοκιμαστεί φέτος, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο γρήγορα μπορούν να επεξεργαστούν τα πολλά από μία 360 μοιρών κάμερα δεδομένα και να προβληθούν άμεσα στους θεατές.

Σύμφωνα με τον Τεχνικό Διευθυντή της Force India, Andrew Green, θα υπάρξει και μία κάμερα υψηλής ταχύτητας που θα καταγράφει τον οδηγό σε περίπτωση ατυχήματος, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να μετακινηθούν ελαφρώς οι κανονικές κάμερες λόγω του Halo.

Υπάρχει μια κάμερα 360 μοιρών που θα προστεθεί στα μονοθέσια του επόμενου έτους στην κορυφή του σασί, η οποία θα δώσει διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Θα είναι ακριβώς μπροστά από το Halo. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Η νέα θέση θα προκύψει από εξαιτίας του Halo είναι η θέση για τη νέα κάμερα υψηλής ταχύτητας, η οποία θα βλέπει τον οδηγό κατά τη διάρκεια κάποιου ατυχήματος.

Δε νομίζω ότι αυτό το υλικό θα είναι άμεσα διαθέσιμο ή θα συμβαίνει αρκετά συχνά για να είμαι ειλικρινής. Οι άλλες κάμερες γύρω από το Halo είναι λίγο αλλαγμένες, λόγω του Halo. Δεν αποτελούν βελτίωση.