Κάπως έτσι θα μοιάζει το SUV της Rolls-Royce

Σχετικά άρθρα

Τους τελευταίους μήνες η Lamborghini Urus μονοπωλεί το ενδιαφέρον, και σίγουρα θα το κάνει και μετά την παρουσίαση της στις 4 Δεκεμβρίου. Μέσα στο 2018, όμως, μια άλλη -πρωτάρα σε SUV- εταιρία θα μας δείξει την πρόταση της. Ο λόγος για την Rolls-Royce και το Project Cullinan, ή αλλιώς του πρώτου SUV της βρετανικής εταιρίας. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στα τελευταία στάδια της εξέλιξης του, και με βάση τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ο Peisert Design έφτιαξε δύο rendering φωτογραφίες, που μας δείχνει κατά προσέγγιση πως θα μοιάζει το αυτοκίνητο.

Αυτό διαθέτει την μεγάλη και επιβλητική μάσκα, με τον προφυλακτήρα να έχει ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα. Το πολυτελέστατο αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με το ολοκαίνουργιο σύστημα ανάρτησης της εταιρίας, το νέο σύστημα τετρακίνησης καθώς και την νέα αλουμινένια αρχιτεκτονική πάνω στην οποία θα κατασκευαστούν όλες οι νέες Rolls-Royce από το 2018 και μετά.

Σύμφωνα με την Rolls Royce το μοντέλο της θα είναι το καλύτερο του κόσμου, με την εταιρία να έχει δηλώσει πως το Cullinan το αποκαλούν όχημα υψηλής απόστασης και όχι SUV, καθώς δεν θα είναι κατ ‘ανάγκην sport, ούτε δεν είναι κατ’ ανάγκη “χρήσιμο”. (σ.σ. από την ετοιμολογία S(port) U(tility) V(ehicle).

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει άμεσο ανταγωνιστή τη Bentley Bentayga, με τον επί κεφαλής παγκόσμιας επικοινωνίας της εταιρίας, Andrew Boyle να έχει δηλώσει παλαιότερα:

Μια σειρά από άλλες μάρκες εισέρχονται σε αυτήν την κατηγορία, με τις δικές τους ερμηνείες για το τι είναι ένα πολυτελές SUV. Θα πρέπει να περιμένετε να δείτε το τι θα αποφασίσουμε πως θα πρέπει να είναι, αλλά νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι αυτό θα είναι μια διαφορετική ερμηνεία σε σχέση με το τι είναι διαθέσιμο σήμερα.

Η ιδέα μίας Rolls-Royce που χρησιμοποιείται ως καθημερινό αυτοκίνητο ακόμα και σε κακούς δρόμους ήταν ελκυστική και έδωσε μία κατεύθυνση στους μηχανικούς και τους σχεδιαστές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...

Rolls-Royce Ghost Prism

Μια ειδική, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση του Ghost παρουσίασε σήμερα η Rolls-Royce. Πρόκειται για την Prism που αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του σύγχρονου σχεδιασμού...

Rolls-Royce Arcadia Droptail

Μετά την La Rose Noire Droptail και την Amethyst Droptail, η Rolls-Royce παρουσίασε σήμερα την τρίτη Droptail δημιουργία της. Πρόκειται για την Arcadia Droptail,...