Η BMW teasάρει το i8 Roadster, λίγο πριν την παρουσίαση του

Σχετικά άρθρα

Σε λίγες ώρες η BMW θα παρουσιάσει το i8 Roadster στα πλαίσια της έκθεσης του Los Angeles, και πριν λίγο έδωσε την τελευταία teaser φωτογραφία του. Η ανοιχτή έκδοση του BMW i8 θα είναι το κεντρικό έκθεμα στο περίπτερο της γερμανικής εταιρίας, με το αυτοκίνητο να είναι βαμμένο σε ένα νέο χρώμα, το Electric Copper, ενώ θα φοράει και νέου σχεδιασμού ζάντες, κατασκευασμένες από carbon και αλουμίνιο, μειώνοντας έτσι το αναρτώμενο βάρος κατά 25%.

https://youtu.be/69WeNul7Mn4

Θα διαθέτει μαλακή υφασμάτινη ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή, η οποία ανοιγοκλείνει σε 14 δευτ. με ταχύτητες μέχρι και 60 χλμ/ώρα.Μηχανικά, το υβριδικό σύστημα του αυτοκινήτου θα αποτελείται από έναν 1.500αρη τρικύλινδρο κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνολική απόδοση να φημολογείται ότι θα αγγίξει τα 400 άλογα.

Μαζί με την αυξημένη απόδοση, το BMW i8 Roadster θα διαθέτει και μια νέα μπαταρία, διπλάσιας χωρητικότητας. Έτσι, από τα 7,1 kWh της σημερινής, η νέα θα φτάνει περίπου 14 kWh. Μια αντίστοιχη αναβάθμιση αναμένεται να αποκτήσει μελλοντικά και το i3, με την μπαταρία των 22 kWh να μεγαλώνει στα 43,2 kWh.

Ακόμα, η BMW παράλληλα έχει βελτιώσει την ανάρτηση του μοντέλου, και εμφανισιακά θα φέρει ελαφρώς διαφορετικούς προβολείς, ενώ τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί και έχουν δώσει την θέση τους σε έναν χώρο αποθήκευσης, με τα μπροστά καθίσματα να βελτιώνονται σε σχέση με αυτά του i8, προσφέροντας καλύτερη πλευρική στήριξη, περισσότερη άνεση, ενώ διαθέτουν και μνήμες. Στο εσωτερικό επίσης θα συναντάμε τη νέα γενιά του iDrive, όπως επίσης και έναν νέο πίνακα οργάνων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...