Η Pagani μας δείχνει πως αναγεννιούνται τα αριστουργήματα της

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν ένα μήνα, η Pagani ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του τμήματος αποκατάστασης της, το οποίο ανανεώνει τα πρώτα αυτοκίνητα της Pagani Automobili. Αυτή υφίσταται από το 1992, όπως το πρώτο αυτοκίνητο (η C12) που βγήκε από το εργοστάσιο της εταιρίας στη Modena ήταν το 1999.

Το πρόγραμμα ονομάζεται Pagani Rinascimento και σκοπός είναι η επιθεώρηση και η αποκατάσταση των Zonda, ώστε να είναι πάντα στην κατάσταση που έφυγαν από το εργοστάσιο όταν ήταν καινούργια.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποκατάστασης, η Pagani θα καταγράφει εικόνες, σχέδια και τεχνικά δεδομένα, τα οποία θα συλλέγονται και θα ταξινομούνται σε ένα βιβλίο του Pagani Rinascimento. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και παραδίδεται το αυτοκίνητο στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, θα παίρνει μαζί του και την πιστοποίηση, ώστε να το έχει οποιοσδήποτε μελλοντικός αγοραστής.

Σύμφωνα με την Pagani, κάποιοι ιδιοκτήτες της Zonda έχουν πάνω από 100.000 χλμ. στο οδόμετρο τους, με την ιταλική εταιρία να έχει παραδώσει συνολικά στην ιστορία της 137 αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...