Η πιο “άγρια” Bugatti Chiron πουλήθηκε για 3,8 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Το συγκεκριμένο spec της Bugatti Chiron είναι ένα από τα ομορφότερα που έχουμε δει, έχοντας τον πιο “άγριο” χαρακτήρα από κάθε άλλη. Το μαύρο χρώμα της δένει απολαυστικά με τις κόκκινες λεπτομέρειες, και κάνουν το γαλλικό hypercar να μοιάζει πως έχει βγει από την κόλαση.

Για λόγους που μόνο ο ιδιοκτήτης της γνωρίζει, το αυτοκίνητο βγήκε σε δημοπρασία από τον οίκο RM Sotheby’s πριν λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη, και κατάφερε να πιάσει 3.772.500 δολάρια, νούμερο εντός της εκτιμώμενης τιμής, που ήταν 3,5 με 4 εκατομμύρια δολάρια, και περίπου 600.000 δολάρια από αυτά που έδωσε για να την αγοράσει.

Είναι η πρώτη Chiron που παραδόθηκε στις ΗΠΑ -γι’αυτό και έχει ονομαστεί Number One- και έχει διανύσει μόλις 402 χλμ. Μαζί με το hypercar, ο νέος ιδιοκτήτης, εκτός από τα 1.500 άλογα θα πάρει μια σειρά από αξεσουάρ, όπως μια μινιατούρα-αντίγραφο της Chiron, βαμμένη στα ίδια χρώματα, όπως και ένα αλουμινένιο κιβώτιο της Bugatti που μέσα του υπάρχει η δερμάτινη θήκη των κλειδιών, ένα στικάκι USB, τα έγγραφα του αυτοκινήτου και ένας φορτιστής μπαταρίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Αποχωρεί ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes 

Ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes, Gioacchino Vino, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Vino βρίσκεται στη Mercedes από τον Φεβρουάριο του 2018, με...