Η Novitec αναβαθμίζει το Tesla Model S

Σχετικά άρθρα

H Novitec μας έχει συνηθίσει για τις εξαιρετικές της δημιουργίες σε μοντέλα των Ferrari και Lamborghini, αλλά στο τελευταίο της project της ασχολήθηκε με Tesla Model S, δείχνοντας μας τα μέρη που τοποθετεί.

Το bodykit είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από γυμνό carbon, και αποτελείται από εμπρός spoiler, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή, και διαχύτη, με την Novitec να ισχυρίζεται ότι βελτιώνει την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Ακόμα, τοποθετεί της NV2 σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Vossen.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος προσφέρει ακόμα coilover αμορτισέρ για τα μοντέλα που δεν εφοδιάζονται με αερανάρτηση, τα οποία χαμηλώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 40 χλστ.. Όσα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με αερανάρτηση, η Novitec προσφέρει μια μονάδα, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 25 χλστ.

Τέλος, η Novitec τοποθετεί κεραμικά φρένα, διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη τοποθετεί μόνο μπροστά δίσκους διαστάσεων 380 x 34 χλστ. με εξαπίστονες δαγκάνες, ενώ το δεύτερο τοποθετεί και πίσω δίσκους 360 x 28 χλστ., με τετραπίστονες δαγκάνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...