Τον Απρίλιο του 2018 η παρουσίαση του νέου Volkswagen Touareg

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Touareg στην έκθεση του Πεκίνου τον Απρίλιο του 2018. Η τρίτη γενιά του Touareg, σκίτσα του οποίου έχουν διαρρεύσει εδώ και μήνες, δανείζεται αρκετά στοιχεία από το T-Prime Concept GTE, που είδαμε τον Απρίλιο του 2016 στην έκθεση του Πεκίνου. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην MLB Evo πλατφόρμα που ήδη χρησιμοποιεί το Audi Q7 και η Bentley Bentayga, κάτι που σημαίνει ότι ενώ θα είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχο του, θα είναι ελαφρύτερο, πέφτοντας κάτω από τους δύο τόνους.

Διαθέτει LED φωτιστικά σώματα ημέρας C σχεδιασμού και στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12″, με την καμπυλωτή οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι 15″. Όσον αφορά στους κινητήρες θα υπάρχουν σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα προσφέρονται τόσο ένας ολοκαίνουριος πετρελαιοκινητήρας με 300 άλογα, όσο και ένας V6 βενζινοκινητήρας με περίπου 330 άλογα. Επίσης, η λογική λέει ότι στη γκάμα του νέου Touareg θα υπάρχει και μία plug-in υβριδική έκδοση που θα χρησιμοποιεί το drivetrain του Q7 e-tron – τρίλιτρος TDI με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου.

Οι χώροι στο εσωτερικό θα μεγαλώσουν, με το τιμόνι να μην έχει συμβατικά κουμπιά, μιας και αυτά θα έχουν αντικατασταθεί από επιφάνειες αφής. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια οθόνη αφής 9,6″, τοποθετημένη στο κέντρο ανάμεσα στα καθίσματα, μέσω της οποίας οι πίσω επιβάτες μπορούν να ρυθμίσουν πολλές λειτουργίες. 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...