Η McLaren δοκιμάζει ηλεκτρικό supercar

Σχετικά άρθρα

Η McLaren δεν το έχει κρύψει πως βλέπει ένα μέλλον ηλεκτρικό και υβριδικό και τώρα κάνει γνωστό πως ήδη έχει ξεκινήσει τις δοκιμές σε ένα ηλεκτρικό supercar.

Σύμφωνα με τον Dan Parry-Williams, επικεφαλής μηχανικός της McLaren, που επιβεβαίωσε την είδηση:

Έχουμε δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό μουλάρι δοκιμών και με αυτό προσπαθούμε να δούμε εάν μπορούμε να προσφέρουμε στον οδηγό τα απαραίτητα συναισθήματα που πρέπει να έχει, όταν οδηγεί μια δημιουργία της McLaren.

Το ταξίδι είναι μεγάλο και έτσι απέχουμε από το να δούμε ένα αμιγώς ηλεκτρικό supercar από την McLaren σύντομα.

Σύμφωνα με τον Parry-Williams, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η υπάρχουσα τεχνολογία των μπαταριών. Όπως είπε, ένα ηλεκτρικό supercar, θα μπορούσε να αδειάσει τις μπαταρίες του μέσα σε μόλις 30 λεπτά, όταν κινείται μέσα σε πίστα.

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό supercar από την McLaren είναι μέρος του σχεδίου Track22, με την βρετανική εταιρία να θέλει μέχρι το 2022 να υβριδοποιήσει τη μισή γκάμα των μοντέλων της. Ο Parry-Williams συμπλήρωσε:

Μπορεί κάποιος να αδειάσει την μπαταρία του αυτοκινήτου του όταν κινείται γρήγορα εντός πίστα, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει έναν γύρο, προκειμένου να επαναφορτίσει την μπαταρία. Αυτό μου φαίνεται ok. Αν δεν υπάρχει κάποια γεννήτρια στο αυτοκίνητο, δεν μπορείς να έχεις την πολυτέλεια να κάνεις κάτι τέτοιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα