Πάνω από οι μισές McLaren θα είναι υβριδικές μέχρι το 2022

Σχετικά άρθρα

Chapter3_OneRoof

H McLaren θέλει να μεγαλώσει αρκετά και μετά την παράδοση 1.654 αυτοκινήτων το 2015, ο CEO της βρετανικής εταιρίας, Mike Flewitt θέλει να διπλασιάσει τη παραγωγή για τη φετινή χρονιά.

Ο Flewitt προέβλεψε ότι αυτός ο αριθμός μπορεί να φτάσει τα 4.500 με 5.000 μονάδες ετησίως, ο οποίος είναι το μέγιστο που μπορεί να ικανοποιήσει η παραγωγή.

GFW_448411

Η αύξηση της παραγωγής είναι το κλειδί για μια προσπάθεια έρευνας και ανάπτυξης, η οποία θα χρηματοδοτείται από τα έσοδα και που θα επιτρέψει στην εταιρεία να δημιουργήσει 15 νέα προϊόντα, καθώς και να εισαγάγει “μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική κινητήρων… ειδικά σχεδιασμένη για υβριδοποιημένη εφαρμογή“, με το Flewitt να τονίζει:

Στο τελευταίο μέρος αυτού του επιχειρηματικού σχεδίου μέχρι το 2022, περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα μας θα είναι υβριδικά. Αυτή η δεύτερη γενιά κινητήρων θα τρέχει παράλληλα με τον 8-κύλινδρο κινητήρα που έχουμε σήμερα, και θα ενσωματώσει την υβριδική τεχνολογία από την πρώτη μέρα.

Το πρώτο νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει κοντά στο τέλος της δεκαετίας, με τη νέα Ρ1 να μην είναι ένα plug-in υβριδικό, αλλά ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...