Η McLaren ετοιμάζει ηλεκτρικό supercar

Σχετικά άρθρα

Η McLaren βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης ενός αμιγώς ηλεκτρικού supercar της Ultimate σειράς των μοντέλων της. Το αυτοκίνητο θα βγει σε μόλις πέντε μονάδες, με τους κατόχους τους να τα τροποποιούν αναλόγως με τα δικά τους θέλω, ενώ θα συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη του. Αναφορές θέλουν το ηλεκτρικό supercar να έχει εφάμιλλες επιδόσεις με αυτές της 675LT.

Η μπαταρία θα προέρχεται από την McLaren Applied Technologies, που από το 2018 θα τροφοδοτεί με μπαταρίες στα μονοθέσια της Formula E και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα παρουσιαστεί το μοντέλο. Σίγουρα θα παρουσιαστεί μετά το νέο hypercar που ετοιμάζει η εταιρία, με κωδική ονομασία P15 και την τριθέσια BP23 που έχει προγραμματιστεί για το 2018. Η McLaren έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες πως θέλει μέχρι το 2022 να έχει υβριδοποιήσει τη μισή γκάμα των μοντέλων της. Έτσι ο αντικαταστάτης της 570S που αναμένεται το 2020, αλλά και ο διάδοχος της 720S που αναμένεται το 2021, θα είναι υβριδικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...