Θα έπρεπε από την αρχή να είναι διαθέσιμο το κόκκινο χρώμα στο Ford Focus RS

Σχετικά άρθρα

H Ford προσφέρει το Focus RS σε πέντε χρώματα, δύο απλά (γκρι-stealth, και άσπρο-frozen white), και τρία μετάλλικά (ανθρακί-magnetic, περλέ μαύρο shadow black, και γαλάζιο nitrous blue). Τον προηγούμενο Μάιο, όμως, παρουσίασε για την αγορά της Αμερικής το Limited Edition, το οποίο προσφέρεται και σε κόκκινο (Race Red) χρώμα.

Το ίδιο έκανε τώρα και στην Αγγλία, καθώς μόλις 3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα παρουσίασε το Focus RS Red Edition. Η ειδική έκδοση είναι βαμμένη σε…κόκκινο χρώμα, και θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 300 αυτοκινήτων, αποκλειστικά για την βρετανική αγορά.

Το hothatch διαθέτει, επίσης, μαύρη ματ οροφή, μαύρους ματ καθρέπτες, μαύρη ματ αεροτομή και μαύρες ζάντες 19 ιντσών, με τις δαγκάνες της Brembo να είναι σε γκρι χρώμα, ενώ έχει και μπλοκέ μηχανικό διαφορικό.

Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρα καθίσματα της Recaro και μηχανικά ο 2,3-λίτρων κινητήρας αποδίδει 350 άλογα με 440 Nm ροπής (470 Nm ροπής στη λειτουργία overboost). Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 266 χλμ/ώρα. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, με την τιμή του να είναι 3.000 λίρες ακριβότερη από το “απλό” RS, στις 36.295 λίρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...