Η Chevrolet Corvette ZR1 Convertible δείχνει απειλητική ακόμα και με χαμηλές ταχύτητες

Σχετικά άρθρα

Η Chevrolet παρουσίασε την ανοιχτή έκδοση της νέας Corvette ZR1 στην έκθεση του Los Angeles, και με την κυκλοφορία της να ορίζεται για το πρώτο μισό του επόμενου έτους, το να συναντήσεις μια στον δρόμο είναι κάτι σπάνιο. Αυτό συνέβη, όμως, τις προηγούμενες ημέρες στον αυτοκινητόδρομο I-65 της Αμερικής, με το προ-παραγωγής αυτοκίνητο να το οδηγεί ο marketing manager της Corvette, Harlan Charles.

Να θυμίσω ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η αμερικάνικη εταιρία θα έχει στην γκάμα της την ZR1 Convertible, από την στιγμή που παρουσιάστηκε η έκδοση το 1970. Μηχανικά φοράει έναν V8 κομπρεσόρατο LT5 κινητήρα 6,2-λίτρων, απόδοσης 755 ίππων στις 6.300 σ.α.λ. και 922 Nm ροπής στις 4.400 σ.α.λ. Συνδυάζεται είτε με 7-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με 8-τάχυτο αυτόματο, με την οροφή να μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει με ταχύτητα έως και 50 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...