Η Mazda παρουσίασε τα νέα Flair Wagon και Flair Wagon Custom Style, τα οποία ως kei cars, θα πωλούνται από τον Φεβρουάριο αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας.

Βασίζονται στο Suzuki Spacia και διαθέτουν φρέσκια εμφάνιση, νέα γρίλια, LED φωτιστικά σώματα και χρωμιομένα διακοσμητικά. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, μεταλλικά διακοσμητικά και σπορ τιμόνι. Από πλευράς τεχνολογίας συναντάμε μεταξύ άλλων σύστημα ειδοποίησης πρόσκρουσης, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και αυτόματη ενεργοποίηση μεγάλης σκάλας.

Κίνηση θα παίρνει από έναν 660 κ.εκ κινητήρα που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη είναι ατμοσφαιρική και αποδίδει 52 άλογα με 60 Nm ροπής και η δεύτερη, η turbo, παράγει 64 άλογα και 98 Nm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 3 ίππων και 50 Nm ροπής.

Η κίνηση περνά είτε στους μπροστά, είτε σε όλους τους τροχούς μέσω ενός νέου CVT κιβωτίου ταχυτήτων. Η αρχική τους τιμή ξεκινά από τα 1.333.800 γιεν (€9.880) και φτάνει μέχρι τα 1.908.360 γιεν (€14.140).