Το 2017 ήταν μια πετυχημένη χρονιά για την Aston Martin, μιας και έκανε ρεκόρ πωλήσεων χάρη στη νέα DB11, ενώ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, παρουσίασε κερδοφορία.

Οι αυξήσεις της Aston Martin αυξήθηκαν πέρυσι κατά 58% μιας και 5.117 νέες Aston Martin βρήκαν νέο ιδιοκτήτη. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά μετά το 2008, όπου η Aston Martin πούλησε περισσότερα από 5.000 αυτοκίνητα.

Εκτός από την DB11, η Aston Martin δήλωσε πως σημαντική βοήθεια έφεραν τα ειδικά μοντέλα, όπως τα Vanquish Zagato και Vantage GT8. Τα κέρδη προ φόρων έφτασαν τα 180 εκατ. λίρες (202,5 εκατ. ευρώ), με την Aston Martin να περιμένει πως το 2018 θα είναι ακόμη καλύτερο μιας και θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις της DB11 V8, της νέας Vantage αλλά και της νέας Vanquish.

Ο CEO της εταιρίας, Andy Palmer άφησε να εννοηθεί πως σκέφτονται ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που θα τοποθετηθεί απέναντι από το Tesla Roadster. Παράλληλα τόνισε πως δεν θα στραφούν σε plug-in υβριδικές λύσεις, μιας και αυτές προσθέτουν πολυπλοκότητα και υπερβολικό κόστος. Τέλος είπε πως τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της βρετανικής εταιρίας θα χρησιμοποιούν τεχνολογία 48 Volt.