Η «Νέα Οδός Α.Ε.», ανακοίνωσε ότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου προς Δευτέρα 8 Ιανουαρίου (ώρα 00:01), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών.

Τα νέα τέλη είναι αυξημένα κατά 0,05 ευρώ έως 0,10 ευρώ σε ορισμένες κατηγορίες, ενώ σε κάποιες άλλες οι τιμές παραμένουν αμετάβλητες σε σχέση με το 2017.

Αναλυτικά και ανά αυτοκινητόδρομο/σταθμό διοδίων, οι νέες τιμές είναι οι εξής (με κόκκινο εμφανίζονται οι αυξημένες τιμές).

Όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός, στην Ιόνια Οδό, τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (ώρα 00:01) θα ξεκινήσει και η λειτουργία του πλευρικού σταθμού Γαβρολίμνης, με τον οποίο και ολοκληρώνεται το σύστημα χρέωσης του αυτοκινητοδρόμου.

Τα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος θα είναι στα 1,45 ευρώ (κατηγορία 1), στα 2,10 ευρώ (κατηγορία 2), στα 5,30 ευρώ (κατηγορία 3) και στα 7,45 ευρώ (κατηγορία 4).

  • SAMURAI-66

    Βεβαια γιατι οι μισθοι σε αυτο τον τοπο μπορει να ειναι στα ταρταρα αλλα το κοροιδο ο ελληνας εχει και πρεπει να πληρωνει καλα τους μεγαλοεργολαβους σε περιοδο κρισης ΚΑΛΑ με της σκανδαλωδης συμβασεις που εχουν υπογραψει οι κυβερνωντες εδω και δεκαετιες για να γεμιζουν ολοι αυτοι οι γνωστοι πολυεκατομμυριουχοι τα ταμεια τους σε καθε εποχη ανεξαρτητα με τον οποιο πρωθυπουργο ειναι στην εξουσια και την κατασταση που βιωνουν οι πολιτες!!
    Φατε λοιπον αδιαμαρτυρητα αγαπημενοι μου συμπατριωτες ιδιωτικο τομεα που τοσο αγαπατε γιατι !!