Brawn: Τα μονοθέσια του 2021 πρέπει να δείχνουν όπως στα βιντεοπαιχνίδια

Σχετικά άρθρα

«Ένα βήμα μπροστά, δύο (και βάλε) βήματα πίσω» είναι η Formula 1 σε πολλά ζητήματα. Το 2017, τα μονοθέσια έγιναν πιο επιθετικά, μια κίνηση που άρεσε στους οπαδούς, ωστόσο το 2018 τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, αφού το Halo θα λειτουργήσει αρνητικά στην εμφάνιση και την αισθητική των μονοθεσίων, αφού είναι μια άκομψη συσκευή που έχει ενσωματωθεί στα μονοθέσια, καθώς η FIA πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει προστασία για το κεφάλι του οδηγού.

Οι άνθρωποι της Liberty Media θέλουν να ικανοποιήσουν την επιθυμία των οπαδών, γι’ αυτό και ο Ross Brawn δηλώνει ότι τα μελλοντικά μονοθέσια θα πρέπει να έχουν στοιχεία που βλέπουμε στα βιντεοπαιχνίδια, με τις Ferrari, McLaren και Renault να μας έχουν δώσει μερικά concept από το πώς οραματίζονται τον σχεδιασμό των μονοθεσίων της επόμενης δεκαετίας.

Έχουμε σχεδιαστές που δουλεύουν για την αισθητική των μονοθεσίων εδώ και αρκετό καιρό, και η αισθητική των μονοθεσίων είναι πραγματικά ένα σημαντικό πράγμα. Νομίζω ότι έχουν κάνει σπουδαία δουλειά στο πώς θα ενσωματωθεί το Halo, για παράδειγμα, επειδή φαίνεται ότι κόλλησε στο μονοθέσιο, όπως κι έχει γίνει κυριολεκτικά.

Είναι προφανές, αλλά, όταν μιλάς στους οπαδούς, λένε ότι τα μονοθέσια πρέπει να δείχνουν σπουδαία. Έχουν φτάσει σε σημείο να μοιάζουν σαν να προέρχονται από τα βιντεοπαιχνίδια και να είναι εξελιγμένα με τον τρόπο που τα βιντεοπαιχνίδια πήραν το κλειδί από τη Formula 1, όχι το αντίστροφό. Τα concepts που έχουμε δει δείχνουν εντυπωσιακά. Θα έχουμε μερικά εκπληκτικά μονοθέσια στο μέλλον, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για ‘μάς.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...