Lexus: Είμαστε ανοιχτοί στην ιδέα αντικατάστασης του LFA

Σχετικά άρθρα

Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Lexus, Jeff Bracken, αποκάλυψε στις αρχές της εβδομάδας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Detroit, ότι η εταιρεία του χρειάζεται ένα νέο “halo” αυτοκίνητο, με τους αντιπροσώπους να ζητούν συγκεκριμένα τον διάδοχο LFA.

Μαζί με τα παραπάνω, έρχεται και ο μεγάλος αριθμός αιτημάτων από τους πελάτες της για την κατασκευή ενός νέου supercar, που η ιαπωνική εταιρεία δεν μπορεί να αγνοήσει. Ως εκ τούτου, η δεύτερη γενιά του LFA ή κάτι με παρόμοια φιλοσοφία είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί.

Ο Bracken τόνισε ότι η Lexus κατανοεί την ανάγκη για αυτοκίνητα που προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις και τα “halo” το καταφέρνουν, με το LC να είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Τέλος, ο Bracken δεν έδωσε κανένα στίγμα για το χρονοδιάγραμμα του νέου LFA, αλλά αυτό που μπορεί να συνοψιστεί είναι ότι η Lexus σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στο παιχνίδι των supercars.

ΠηγήCarbuzz

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...