H Honda παρουσιάζει το νέο N-Box Slash

Σχετικά άρθρα

Η Honda μετά τη παρουσίαση του νέου N-Box, παρουσιάζει και το ανανεωμένο N-Box Slash. Η αγορά των kei cars στην Ιαπωνία συνεχίζει να σημειώνει αξιόλογες πωλήσεις και πέρυσι η Honda πούλησε 218.478 τέτοια αυτοκίνητα στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Το νέο N-Box Slash διαθέτει φρέσκια σχεδίαση, ευρύχωρο εσωτερικό που μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες και βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, ενώ διαθέτει νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Κίνηση παίρνει από τον γνωστό βενζινοκινητήρα 660 κ.εκ, διαθέσιμος τόσο ατμοσφαιρικός όσο και με turbo, που συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει τη κίνηση είτε στον μπροστά άξονα, είτε σε όλους τους τροχούς.

Θα προσφέρεται σε 16 εξωτερικά χρώματα και 6 διαφορετικές επενδύσεις στο εσωτερικό. Η τιμή του ξεκινά από τα 1.359.720 γιεν και φτάνει έως τα 1.920.240 γιεν (€10.050 – €14.200).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...