Φαντάσου να έχεις αγοράσει ένα από τα σπανιότερα, ομορφότερα και πιο ικανά supercars του κόσμο, και να να διαπιστώνεις ότι ο αντιπρόσωπος δεν σου έδωσε τα απαιτούμενα έγγραφα που σου επέτρεπε να χαίρεσαι νόμιμα το αυτοκίνητο σου. Αυτό ακριβώς συνέβη με τον τουρκοκύπριο εκατομμυριούχο Tufan Kalman, ο οποίος αγόρασε έναντι 3,4 εκατ. λίρες (€3,8 εκατ.) μια Zonda 760 Coupe τον Φεβρουάριο του 2017, από την αντιπροσωπεία της Pagani στο Λονδίνο.

Η παραλαβή του αυτοκινήτου έγινε έξι μήνες αργότερα, και θα έπρεπε να φέρει τα απαραίτητα έγγραφα και πινακίδες από το βρετανικό υπουργείου μεταφορών. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Kalman, δεν έλαβε ποτέ αυτά τα έγγραφα και μετά από μια μακρά αναμονή, αποφάσισε τον περασμένο Σεπτέμβριο να στείλει το αυτοκίνητο στο Dornach της Ελβετίας όπου ζει.

Προς έκπληξη του, όμως, ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο, επειδή για να καταχωρηθεί το αυτοκίνητο στην Ελβετία, πρέπει να έχει τα πρωτότυπα έγγραφα του Ηνωμένου Βασιλείου, που η αντιπροσωπεία της Pagani δεν του έδωσε.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης μηνύει την Pagani UK Ltd, που αγόρασε το αυτοκίνητο, ενώ δήλωσε ότι η εταιρεία δεν προσφέρθηκε να του δώσει πίσω τα χρήματά του. Ακόμα, απαιτεί όλο το ποσό της αγοράς, και 8% επιπλέον. Τέλος, απαιτεί τα χρήματα να καταβληθούν σε ευρώ, αντί για λίρες Αγγλίας.

 • charris

  Γιατι ζητα τα λεφτα πισω? απλα θα του δωσουν τα χαρτια και ειναι οκ….
  τι ψαχνει να βρει και σε ποιους?

  • τουρκοκυπριος ειναι εχει μαθει να ζηταει οτι θελει …

  • anagnwsths

   Βασικά κάποιο θέμα με τον ίδιο θα παίζει και δεν μπορεί να βγάλει πινακίδες Αγγλίας. Δεν μπορώ να φανταστώ οτι επίσημη αντιπροσωπεία δεν μπορεί να βγάλει πινακίδες στην χώρα που δραστηριοποιείται. Βέβαια ο Τούρκος , φαντάζεται οτι έχει να κάνει με Έλληνες ή Κύπριους και πως θα τους τρομάξει και θα τρέξουν να τον ικανοποιήσουν. Προβλέπω να του παίρνουν πίσω το Pagani και να του ρίχνουν μια κλωτσιά στον κ@λο. Είναι το μόνο που καταλαβαίνουν .

  • HELLASARMAGEDON

   ΚΛΑΙΩΩΩΩ

 • Pandal

  Κι εγώ ρωτάω πώς του παραδωσανε το αυτοκίνητο χωρίς χαρτια;;;;

 • Dentdim

  Κάτι δεν καταλαβαίνω παιδιά ,ένα διαμερισματάκι των 50 χλ πας να αγοράσεις και βάζεις δικηγόρο ψάχνει υποθηκοφυλακειο , αν έχει βάρη στις τράπεζες κτλ ,αυτός ακούμπησε 3,8 εκ χωρίς να δει τι παίρνει??

 • προβλήματα που έχει ο κόσμος έλεος

 • Tony T

  Ιστορίες για αγρίους….

  κάποια απατεωνιά θα πήγε να κάνει ο τύπος με τις πινακίδες και έμπλεξε με εγκρίσεις τύπου και άδειες κυκλοφορίας……

  θα του βγάλανε και κανένα κουστούμι με φόρους , και έιπε να την κάνει με ελαφρά……