Ιδιοκτήτης μιας Zonda 760 μηνύει την Pagani επειδή δεν μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο του

Σχετικά άρθρα

Φαντάσου να έχεις αγοράσει ένα από τα σπανιότερα, ομορφότερα και πιο ικανά supercars του κόσμο, και να να διαπιστώνεις ότι ο αντιπρόσωπος δεν σου έδωσε τα απαιτούμενα έγγραφα που σου επέτρεπε να χαίρεσαι νόμιμα το αυτοκίνητο σου. Αυτό ακριβώς συνέβη με τον τουρκοκύπριο εκατομμυριούχο Tufan Kalman, ο οποίος αγόρασε έναντι 3,4 εκατ. λίρες (€3,8 εκατ.) μια Zonda 760 Coupe τον Φεβρουάριο του 2017, από την αντιπροσωπεία της Pagani στο Λονδίνο.

Η παραλαβή του αυτοκινήτου έγινε έξι μήνες αργότερα, και θα έπρεπε να φέρει τα απαραίτητα έγγραφα και πινακίδες από το βρετανικό υπουργείου μεταφορών. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Kalman, δεν έλαβε ποτέ αυτά τα έγγραφα και μετά από μια μακρά αναμονή, αποφάσισε τον περασμένο Σεπτέμβριο να στείλει το αυτοκίνητο στο Dornach της Ελβετίας όπου ζει.

Προς έκπληξη του, όμως, ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο, επειδή για να καταχωρηθεί το αυτοκίνητο στην Ελβετία, πρέπει να έχει τα πρωτότυπα έγγραφα του Ηνωμένου Βασιλείου, που η αντιπροσωπεία της Pagani δεν του έδωσε.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης μηνύει την Pagani UK Ltd, που αγόρασε το αυτοκίνητο, ενώ δήλωσε ότι η εταιρεία δεν προσφέρθηκε να του δώσει πίσω τα χρήματά του. Ακόμα, απαιτεί όλο το ποσό της αγοράς, και 8% επιπλέον. Τέλος, απαιτεί τα χρήματα να καταβληθούν σε ευρώ, αντί για λίρες Αγγλίας.

ΠηγήTelegraph

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...