Η Skoda θα παρουσιάσει στη Γενεύη το υβριδικό Vision X Concept

Σχετικά άρθρα

Η Skoda στην έκθεση της Γενεύης θα έχει στο περίπτερο της το νέο Vision X Concept, στο οποίο μας δείχνει την πρόταση της για τα SUV του B-segment. Η έκδοση παραγωγής του μοντέλου αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος του χρόνου, θα προστεθεί στα Karoq και Kodiaq, ενώ πρακτικά θα αποτελέσει το δεύτερο B-SUV μοντέλο του VW Group, όντας το “αδερφάκι” του Seat Arona, ενώ περιμένουμε και το VW T-Cross.

Σχεδιαστικά το Vision X Concept αποτελεί εξέλιξη της σημερινής προσέγγισης των μοντέλων της Τσέχικης εταιρίας, και από τα σκίτσα που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρία φαίνεται να διαθέτει έντονες ακμές και δυναμική παρουσία. Το πρωτότυπο είναι βαμμένο στο πράσινο FLexGreen χρώμα, και διαθέτει διπλή σειρά φωτιστικών σωμάτων, με ξεχωριστά LED φώτα ημέρας και φωτιστικά σώματα.

Οι “κρυφές” χειρολαβές του concept φυσικά δεν θα περάσουν στο μοντέλο παραγωγής. Αντιθέτως, οι διχρωμίες και οι επιλογές εξατομίκευσης θα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του τσέχικου urban crossover. Πατάει σε 20άρες ζάντες ιντσών, ενώ στο εσωτερικό η Skoda κρατάει τα πράγματα απλά.

Εκεί υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ κυρίαρχη θέση έχει η τεράστια οριζόντια οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, στο κέντρο του ταμπλό, η οποία έχει πρακτικά εξαφανίσει τους “φυσικούς” διακόπτες.

Τέλος, η Skoda δεν δίνει καμία λεπτομέρεια σχετικά με τον κινητήρα, παρά μόνο αναφέρει ότι θα είναι ένας υβριδικός, κάτι που δείχνει τις προθέσεις της εταιρίας για την “ηλεκτροποίηση” της γκάμας της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Octavia facelift

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Skoda παρουσίασε το facelift του Octavia και σήμερα η τσέχικη εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του best...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...