Ελεύθερη αγορά έχουμε θα μου πεις, οπότε ότι θέλει ο καθένας ζητά. Κάπως έτσι μια McLaren F1 πωλείται έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ σε γνωστό γερμανικό site πωλήσεων αυτοκινήτων.

Το αυτοκίνητο είναι παραγωγής Ιουνίου 1996 και έχει διανύσει 3.500 χλμ, κάτι που ισοδυναμεί σε 159 χιλιόμετρα ανά χρόνο.

 • re ELON…..χρεωνεσαι……στελνεις που στελνεις στο διαστημα ενα αυτοκινητο…..επρεπε να στειλεις ενα τετοιο !!!!
  πραγματικα αυτο το αυτοκινητο ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ !!! αμα το βρει κανα εξωγηινος πολιτισμος σιγουρα θα μεινει με το στομα ανοιχτο !!!!!

  • DarkV12Tdi

   Παίζει μόνο τα καύσιμα του πυραύλου να κάνουν 20 μύρια :P άρα ξεφεύγει ο Προϋπολογισμός αν στείλει και μία Mc laren F1, ενώ το Tesla λιγότερο από 100.000 :P Kρίμα είναι να πάει μόνη της στο διάστημα και να την χαρούν οι Εξωγήινοι και όχι ο Έλον να την οδηγά στον δρόμο..αλλά ξέχασα έχει ταχύτερο από μία Mc laren F1, το καινούργιο Tesla Roadster.

   YΓ. Φαντάσου να το βρεί ο εξωγήινος πολιτισμός και να πεί.. – πφφφφ πρωτόγωνο αρχαίο τετράτροχο,πόσο πίσω είναι οι Γήινοι , ας τους στείλουμε και εμείς ένα δικό μας γρήγορο διαστημικό όχημα και θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό με την εξωγήινη τεχνολογία μας το πόσο προχωρημένη είναι :P –

  • Mika

   Και λιγα λες!!!
   Α γεια σου..!