Η Kia έδωσε το πρώτο επίσημο σκίτσο της τρίτης γενιάς του cee’d, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Εσύ το έχεις ήδη δει μέσα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο και από αυτές είδαμε τον σχεδιασμό του νέου cee’d, το οποίο έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Διαθέτει ακόμα πιο ελκυστικό σχεδιασμό, με τα φωτιστικά σώματα να είναι τεχνολογίας LED, πιθανότατα μόνο στις ακριβότερες εξοπλιστικά εκδόσεις.

Διαθέτει ακόμα πιο ελκυστικό σχεδιασμό, με τα φωτιστικά σώματα να είναι τεχνολογίας LED, πιθανότατα μόνο στις ακριβότερες εξοπλιστικά εκδόσεις.

Το νέο Kia cee’d θα προσφέρεται σε τέσσερα διαφορετικά αμαξώματα, στο 5-θυρο hatchback, στο station wagon, που θα ονομαστεί sports wagon, με τα δύο αυτά να έχουν πιο συμβατικό σχεδιασμό σε σχέση με την proCeed έκδοση. Αυτή δεν θα είναι 3-θυρη, όπως συμβαίνει σήμερα, αλλά θα είναι μια shooting brake έκδοση.

Τέλος, θα υπάρχει και υπερυψωμένη crossover έκδοση του μοντέλου, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος του 2019, ολοκληρώνοντας την οικογένεια των εκδόσεων του μοντέλου. Αυτή η έκδοση θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με το 5-θυρο hatchback cee’d, όπως ακριβώς συμβαίνει με το νέο Stonic και το Rio.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο μπορείς να διαβάσεις εδώ.