Βελτιωμένο Nissan 350Z περνάει στο αντίθετο ρεύμα και προκαλεί σφοδρότατο ατύχημα

Σχετικά άρθρα

Το να έχεις στην κατοχή σου ένα βελτιωμένο Nissan 350Z, είναι αρκετά προκλητικό για το δεξί σου πόδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βυθίζεις το δεξί πεντάλ, αφού κάποιες φορές οι συνθήκες είναι απαγορευτικές για γρήγορη και άτσαλη οδήγηση. Ωστόσο, ο οδηγός που θα δεις παρακάτω δεν είναι καθόλου προσεκτικός, με αποτέλεσμα να διαλύσει το λατρεμένο του όχημα.

Ο δρόμος είναι βρεγμένος, έτσι η πρόσφυση δεν είναι στα επίπεδα που ίσως περίμενε. Από την κάμερα στο ταμπλό άλλου αυτοκινήτου βλέπουμε πως το ιαπωνικό αυτοκίνητο κινείται αρκετά γρήγορα από αριστερά, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο, προσπαθεί να το σώσει πατώντας φρένο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι, αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας ελάχιστα αργότερα μια πολύ σφοδρή σύγκρουση.

https://www.youtube.com/watch?v=WbUio9UURGY

Μάλιστα, το αυτοκίνητο που ήταν στο αντίθετο ρεύμα χτύπησε με ένα άλλο όχημα στα δεξιά του, περνώντας ουσιαστικά από πάνω του. Λεπτομέρειες για την υγεία των οδηγών δεν υπάρχουν, όμως ελπίζουμε να μην έχει τραυματιστεί κανείς σοβαρά.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...