Ανόητος οδηγός ωθεί Subaru σε σχεδόν κάθετο τοίχο

Σχετικά άρθρα

Οι ξαφνικοί ελιγμοί είναι πάντα επικίνδυνοι, ιδιαίτερα όταν δεν προειδοποιείς. Πάντως, εδώ δεν μπορούμε να πούμε, ο οδηγός αυτής της BMW X1 έβγαλε φλας, αλλά το θέμα είναι ότι έκανε όλα τα υπόλοιπα λάθος. Βρίσκεται σε μεσαία λωρίδα και θέλει να βγει από τον δρόμο, όπως κάνει κι ένα Subaru Outback.

Ωστόσο, ο οδηγός της X1 δεν επιβράδυνε όσο θα έπρεπε και παραλίγο να χτυπήσει στο διαχωριστικό, γι’ αυτό και κινήθηκε πιο δεξιά, προκειμένου να το αποφύγει. Εκεί, όμως, βρισκόταν το Outback, έτσι υπήρξε επαφή ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Η σκηνή θυμίζει εύκολα τις ταινίες που έχουμε δει, αφού το Subaru κινήθηκε στον σχεδόν κάθετο «τοίχο» που ήταν στα δεξιά του.

https://www.youtube.com/watch?v=SAqV6e77G7g

Το ιαπωνικό αυτοκίνητο επέστρεψε στην πορεία του, χτυπώντας ξανά την X1, αφού ο οδηγός της BMW δεν του έδωσε τον απαραίτητο χώρο στην δεξιά λωρίδα, παίρνοντας κατά κάποιον τρόπο την εκδίκησή του.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το 2022 στην Ε.Ε περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr