Οι ξαφνικοί ελιγμοί είναι πάντα επικίνδυνοι, ιδιαίτερα όταν δεν προειδοποιείς. Πάντως, εδώ δεν μπορούμε να πούμε, ο οδηγός αυτής της BMW X1 έβγαλε φλας, αλλά το θέμα είναι ότι έκανε όλα τα υπόλοιπα λάθος. Βρίσκεται σε μεσαία λωρίδα και θέλει να βγει από τον δρόμο, όπως κάνει κι ένα Subaru Outback.

Ωστόσο, ο οδηγός της X1 δεν επιβράδυνε όσο θα έπρεπε και παραλίγο να χτυπήσει στο διαχωριστικό, γι’ αυτό και κινήθηκε πιο δεξιά, προκειμένου να το αποφύγει. Εκεί, όμως, βρισκόταν το Outback, έτσι υπήρξε επαφή ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Η σκηνή θυμίζει εύκολα τις ταινίες που έχουμε δει, αφού το Subaru κινήθηκε στον σχεδόν κάθετο «τοίχο» που ήταν στα δεξιά του.

Το ιαπωνικό αυτοκίνητο επέστρεψε στην πορεία του, χτυπώντας ξανά την X1, αφού ο οδηγός της BMW δεν του έδωσε τον απαραίτητο χώρο στην δεξιά λωρίδα, παίρνοντας κατά κάποιον τρόπο την εκδίκησή του.

 • charris

  κατεβαίνεις και του/της φοράς τις καρδιές κολάρο…

 • Renesis1

  Παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο την εκδίκησή του?.. Συγνώμη κιόλας, αλλά το Subaru δεν φταίει απολύτως σε τίποτα.. Ο οδηγός της X1, 1ον μπαίνει σαν το τρελό δίχως αύριο, με τα 1000 (κάτι παραπάνω από την τελευταία στιγμή) απότομα δεξιά παρακάμπτοντας 2 λωρίδες, 2ον χτυπάει το Subaru και το πετάει εκτός πορείας και 3ον δεν του αφήνει κανένα χώρο να επανέλθει.. Το Subaru μάλιστα, του έκανε και όσο χώρο μπορούσε στην έξοδο..

  Το Subaru δεν φταίει σε τίποτα, ο άλλος είναι για ισόβια στο Δαφνί.. Η εκδίκηση του οδηγού της X1??!!…

  • PanosA

   Δε λεει αυτο. Το Subaru παιρνει την εκδικηση του! Απλα ειναι παραξενα διατυπωμενο το αρθρο. Κι εγω στην αρχη καταλαβα οτι κι εσυ. Συμφωνω απολυτα μαζι σου, ελπίζω να τιμωρήθηκε και νομικα ο BMW-δακιας.

 • SkidRAW

  Παντως αναψε φλας αν και οδηγος BMW,το αρχικωλοζωο!

  Καλα αυτο με την εκδικηση ουτε εγω το καταλαβα, ο τυπος ειναι για θανατικη ποινη απλα…ή μπορουμε να τον δωρισουμε στην BMW για πειραματοζωο.

  • Gmph fast

   Για τα crash test

 • ντικ

  o βλάκας με την BMW φταίει 100%, που θυμήθηκε να στρίψει τελευταία στιγμή, σαν ζώο ! “το φλας προειδοποιεί, δεν υποχρεώνει” (από τη Νομολογία των Δικαστηρίων μας)