Acronis: Δεν υπογράψαμε με την Williams λόγω του Sirotkin

Σχετικά άρθρα

Πριν από μερικές ημέρες, η Williams ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Acronis, μία εταιρεία λογισμικού από τη Ρωσία. Αν νομίζει ότι η συγκεκριμένη χώρα είναι τυχαία, μάλλον κάνεις λάθος, αφού από εκεί κατάγεται και ο Sergey Sirotkin, ο νέος οδηγός της βρετανικής ομάδας που θα φέρει στα ταμεία της αρκετά εκατομμύρια.

Η Acronis ήταν χορηγός της Toro Rosso, όταν σε αυτή οδηγούσε ο επίσης Ρώσος Daniil Kvyat, αλλά ο 23χρονος δεν αγωνίζεται φέτος στη Formula 1, έτσι οι Ρώσοι ίσως έψαχναν έναν νέο οδηγό για να γίνουν χορηγός σε άλλη ομάδα. Βέβαια, το αφεντικό της εταιρείας, Serguei Beloussov, αρνείται τα σενάρια αυτά, λέγοντας:

Αρχίσαμε τις διαπραγματεύσεις πολύ πιο νωρίς. Ο Sergey ήταν μέλος της Renault και θα μπορούσε να μείνει εκεί ή να πάει στην Toro Rosso. Οι συμφωνίες μας δεν έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του Sergey. Φυσικά, το γεγονός ότι βρίσκεται στη Williams, είναι ένα πλεονέκτημα και σημαίνει ότι προτιμήσαμε τη Williams.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr