Επίσημο: Citroen Berlingo 2018

Σχετικά άρθρα

Η Citroen παρουσίασε το νέο Berlingo που βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 της PSA που χρησιμοποιούν τα Peugeot 308, 3008, 5008, Citroen C5 Aircross και DS7 Crossback.

Διαθέτει βελτιωμένη ευελιξία με σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση και σχεδιαστικά διαθέτει στοιχεία των C3 Aircross και C4 Cactus. Το βαν είναι διαθέσιμο σε πέντε και επτά θέσεις και αργότερα θα προσφέρεται και ως επαγγελματικό. Ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να παραμετροποιήσει το μοντέλο ανάλογα με τα δικά του θέλω, με το νέο Berlingo να προσφέρεται σε δύο παραλλαγές, την M με μήκος 4,4 μέτρα και την XL με μήκος 4,75 μέτρα, με το πρώτο να μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα έως 2,7 μέτρα και το δεύτερο έως 3,5 μέτρα.

https://www.youtube.com/watch?v=a4pHQ8bHNeY&feature=youtu.be

Ο χώρος αποσκευών στην έκδοση M φτάνει τα 775 λίτρα χώρο αποσκευών (+100 από το απερχόμενο μοντέλο), ενώ στο XL ο χώρος φτάνει τα 1.050 λίτρα (+186 λίτρα).

Το εσωτερικό διαθέτει οθόνη αφής 8″, συμβατή με Android Auto, Apple Carplay και Mirrorlink. Επίσης υπάρχει head-up display, σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητών τηλεφώνων και κάμερα οπισθοπορείας.

Μηχανικά προσφέρεται με τον 1.200αρη PureTech κινητήρα βενζίνης απόδοσης 110 ίππων και έναν 1.500αρη BlueHDi diesel απόδοσης 75, 100 και 130 ίππων. Στο δεύτερο μισό του 2019 θα υπάρχει και μια δυνατότερη έκδοση του PureTech απόδοσης 130 ίππων, με τους κινητήρες να συνδυάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης της Γενεύης του 2025

Παρότι οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης αναφέρουν ότι η επιστροφή της στη μετά-Covid εποχή ήταν επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη, η πραγματικότητα απέχει...