Τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε γνωστό πως ο superstar του WWE και ηθοποιός John Cena, πούλησε το νέο Ford GT του. Τότε η Μπλε Οβάλ εταιρία μήνυσε τον Cena, μιας και υποστήριξε πως όλοι οι ιδιοκτήτες του νέου GT έχουν υπογράψει συμφωνητικό που απαγορεύει την πώληση του αυτοκινήτου μέχρι και δύο χρόνια μετά την αγορά του.

Ο Cena κατηγορείται από την Ford για αρκετά παραπτώματα, όπως παράβαση της σύμβασης, απάτη, σιωπηρή απάτη, αθώα ψευδή δήλωση κλπ., με την Ford να αποσύρει τις κατηγορίες αν ο επαγγελματίας παλαιστής τους παραδώσει τα κέρδη από την πώληση του GT, μαζί με άλλα έξοδα. Τελικά η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια, εκεί όπου οι δικηγόροι του Cena ισχυρίζονται πως ο πελάτης του δεν έκανε τίποτα το παράνομο.

Οι δικηγόροι υποστηρίζουν πως ο Cena δεν υπόγραψε ποτέ κανένα έγγραφο που να του απαγορεύει να πουλήσει το αυτοκίνητό πριν αυτό κλείσει δύο χρόνια στη κατοχή του, μιας και η Ford δεν έβαλε τον συγκεκριμένο περιορισμό στη τελική σύμβαση. Έτσι οι δικηγόροι ζητούν από το δικαστήριο να αθωώσει τον πελάτη τους.