Στους ηλιόλουστους δρόμους του Μαϊάμι των ΗΠΑ κυκλοφορεί μια από τις εννέα Veneno Roadster που κατασκεύασε η Lamborghini και κάποτε άνηκε στον Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, γιο του προέδρου/δικτάτορα της Αφρικανικής Ισημερινής Γουινέας, με τις ελβετικές αρχές το 2016 να την κατάσχουν μαζί με ακόμη μερικά hypercars και supercars.

Το αυτοκίνητο πλέον έχει αγοραστεί από έναν νέο ιδιοκτήτη, με το αυτοκίνητο να εξακολουθεί να έχει χρωμιομένες ζάντες. Μηχανικά φορά τον V12 6,5-λίτρων κινητήρα της Aventador, ο οποίος στη περίπτωσή της αποδίδει 750 άλογα, όσα και στην κλειστή έκδοση.

Η ανοιχτή έκδοση της Veneno ζυγίζει 1.490 κιλά, έχοντας αναλογία 1,99 κιλών/ίππο. Ο κινητήρας της συνδυάζεται με το 7-τάχυτο ISR αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 355 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό υπάρχουν Forged Composite carbon καθίσματα με ελάχιστα σφουγγάρια, νέος πίνακας οργάνων, CarbonSkin carbon διακοσμητικά και κρεμ alcantara επενδύσεις.